Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους που διέπουν τη σχέση μας, όροι που αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας, απέναντι σε όλους εσάς τους πελάτες μας, καθώς και στα δικά σας. Όροι Χρήσης, τους οποίους καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Ο παρών διαδικτυακός τόπος με όνομα proteinhealth.eu έχει δημιουργηθεί από την επιχείρηση με τα εξής στοιχεία: Νικόλαος Καμπουρίδης, Διεύθυνση επιχείρησης: Φιλίππου 4, 66100 Δράμα, Α.Φ.Μ. 123616899, ΔΟΥ Δράμας ΓΕΜΗ: 154235419000, Τηλ.: +30 2521057137, e-mail επικοινωνίας: info@proteinhealth.eu για την πραγματοποίηση εξ’ αποστάσεως διαδικτυακών παραγγελιών και τη διαδραστική επικοινωνία των επισκεπτών με την επιχείρηση.

Ο χρήστης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο, αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους, τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται με την αποδοχή τους, όσο και στο πλαίσιο της γενικής υποχρέωσής του για τήρηση της νομοθεσίας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.proteinhealth.eu συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 1. Περιεχόμενο.

  Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων και των τιμών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

 2. Δηλώσεις Πελάτη.

  Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αναλαμβάνει την ευθύνη για την κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρία μας και στο κατάστημά μας, από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

 3. Προσωπικά Δεδομένα.

  Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών μας, χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα, τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, καθώς και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρεία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών.

  Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή τους σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης που αφορά στην επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. +30 2521057137, email: info@proteinhealth.eu

  Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
  Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους λαμβάνοντας την ευκαιρία από την κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

  Προσοχή: όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα μας, απευθύνονται σε αθλητές και σε άτομα άνω των 18 ετών!

  Επίσης τα άτομα που προχωρούν σε παραγγελία από το κατάστημά μας, δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε πάθηση, προκειμένου να μπορούν να καταναλώνουν αυτά τα προϊόντα.

  Οι εκπτώσεις, οι προσφορές, τα εκπτωτικά κουπόνια και οι εκπτωτικές κάρτες δεν ισχύουν για τα προϊόντα του καταστήματος τα οποία βρίσκονται ήδη σε προσφορά ή έκπτωση.
  Το κατάστημα μας δεν φέρει καμιά ευθύνη στην απροειδοποίητη αλλαγή των συστατικών αλλά και των συσκευασιών των προϊόντων. Γι’αυτό ζητάμε τον άμεσο έλεγχο τους με την παραλαβή τους, ο οποίος γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

  Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

   

 4. Επιστροφές προϊόντων – Αλλαγές προϊόντων

  Η Επιχείρηση στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχει την δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων της παραγγελίας, στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιούν.

  Η δυνατότητα επιστροφής προϊόντων δίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις:

  • Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Επιχείρησης
  • Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Επιχείρησης
  • Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα – ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.
  • Αναίτια

  Σε όλες τις περιπτώσεις, ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς(απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.ο.κ.).

  Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω καθορισμένης προθεσμίας ή δεν πληροί κάποια από τις ανωτέρω καθορισμένες προϋποθέσεις, η Επιχείρηση μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

  Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω το καταβληθέν ποσό σε μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή η επιστροφή του ποσού θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Εάν έχει εκδοθεί Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, η επιστροφή θα πραγματοποιείται με Δελτίο Αποστολής.

  Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν  περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας. Μπορεί να σας χρεώσουμε πρόσθετα έξοδα αποστολής εάν έχετε ζητήσει μη τυποποιημένη παράδοση (όπως επείγουσα παράδοση).

  Τα χρήματα θα επιστρέφονται σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την Επιχείρηση μας. Θα πρέπει να μας υποδείξετε τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή του ποσού.

  Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε, είτε συμπληρώνοντας την on line φόρμα επικοινωνίας είτε στα τηλέφωνά μας +30 2521057137 ή μέσω email στο info@proteinhealth.eu


 5. Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

  Αποστολή προϊόντος:

  Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Αρχικά συσκευάζετε το/τα προϊόν(τα) στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, με την ένδειξη ‘’υπόψη Τμήματος Επιστροφών’’.

  Κόστος επιστροφών

  Σε περίπτωση υπαιτιότητας της Επιχείρησης το κόστος της επιστροφής βαρύνει την Επιχείρηση και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται στον χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία.

  Αντίθετα, σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα.

 6. Παρατηρήσεις

  Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις σε σχετική σελίδα στον ιστότοπό της.

  Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Επιχείρηση κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

  Σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται κατά τρόπο μη σύμφωνο με τους αναφερομένους ανωτέρω όρους και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη, ενώ τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.