News

Πώς μπορείτε να μείνετε πιστοί σε ένα πρόγραμμα άσκησης;

 

Διατηρήστε την ενέργεια και τα κίνητρά σας με αυτές τις συμβουλές από το Proteinhealth.eu σε θέματα γυμναστικής και παραγωγικότητας.

Όταν εργάζεστε για τον εαυτό σας, γνωρίζετε καλά τη σημασία του καθορισμού στόχων, της διαχείρισης χρόνου και της δημιουργίας θετικών συνηθειών. Το ίδιο ισχύει και με την άσκηση. Η εφαρμογή ενός ίδιου σκεπτικού στο πρόγραμμα εξάσκησης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει αναφορικά με τη εκγύμνασή σας. Δείτε τις παρακάτω συμβουλές από  τους γυμναστές του Elite Health House

 

  1. Αλλάξτε στάση

Αν βλέπετε την άσκηση ως αγγαρεία, δηλαδή κάτι που “πρέπει να κάνετε”, δεν θα θέλετε να το κάνετε. Σκεφτείτε την λοιπόν θετικά, ως κάτι που ‘επιλέγετε’ να κάνετε ή ‘θέλετε’ να κάνετε.

  1. Οραματιστείτε τα αποτελέσματα

Την επόμενη φορά που θα σας λείπει το κίνητρο, φανταστείτε τον εαυτό σας ευτυχισμένο, ενεργητικό, να απολαμβάνει ένα υπέροχο γεύμα μετά από μια αναζωογονητική άσκηση. Ή μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να περνά τη γραμμή του τερματισμού στο μαραθώνιο, ή να φαίνεστε κομψοί και καλλίγραμμοι μέσα σε ένα καινούριο ρούχο.

  1. Να είστε προετοιμασμένοι

Μην αφήνετε για την τελευταία στιγμή, πριν την άσκηση, να βρείτε τα ρούχα της γυμναστικής ή να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Σχεδιάστε τις ενέργειές σας εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, βάλτε στην τσάντα σας τον κατάλληλο εξοπλισμό, το μπουκάλι με το νερό σας και ην πρωτεΐνης σας  Proteinhealth.eu

, έτσι ώστε απλά να πάρετε την τσάντα σας και να φύγετε.

  1. Σημειώστε το στο ημερολόγιό σας

Προγραμματίστε και αντιμετωπίστε την άσκησή σας, ακριβώς όπως ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο ή μια επαγγελματική συνάντηση. Σημειώνοντάς το ή βάζοντας υπενθύμιση στο τηλέφωνό σας, δίνετε προτεραιότητα στην άσκηση και έτσι θα είναι πιο δύσκολο να βρίσκετε δικαιολογίες, όπως ότι είστε πολύ κουρασμένοι ή δεν έχετε αρκετό χρόνο.

  1. Κάντε το συνήθεια

Όπως και το βούρτσισμα των δοντιών μας, η άσκηση μπορεί να είναι κάτι που κάνουμε κάθε μέρα χωρίς να το σκεφτόμαστε και έτσι δημιουργούμε τις συνήθειες , λένε οι προσωπικοί γυμναστές του by kampouridis training. Προτείνουν να ξεκινάτε με μια σειρά από σύντομες και εύκολες ασκήσεις ώστε να μη βρίσκετε καμία δικαιολογία για να μην τις κάνετε. Καθώς η συνήθεια θα εδραιώνεται, μπορείτε να ενισχύσετε το πρόγραμμα άσκησής σας.

 

  1. Μετατρέψτε την άσκηση σε μια κοινωνική δραστηριότητα

 

 

Η τακτική εκγύμναση παρέα με ένα φίλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυάσετε την άσκηση με μια κοινωνική δραστηριότητα. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι τους βοηθά επίσης να μένουν προσηλωμένοι. Εναλλακτικά, συμμετέχετε σε ένα ομαδικό πρόγραμμα άσκησης.

 

  1. Συγχωρήστε τον εαυτό σας

Ψώνια της τελευταίας στιγμής, γλυκά, ταξίδια, επισκέψεις στο σπίτι. Είναι απολύτως ανθρώπινο κάποιες φορές να έχετε υπερφορτωμένο πρόγραμμα και να παρακάμπτετε κάποιες προπονήσεις. Αντί να αισθάνεστε ενοχές, να αισθάνεστε άσχημα ή να αποφασίσετε ότι ποτέ δεν θα μπορέσετε να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα, συγχωρέστε τον εαυτό σας και συγχαρείτε τον για ό,τι έχει πετύχει.

Ανεξάρτητα από το άθλημα ή τη φυσική δραστηριότητα που έχετε επιλέξει, στο www.proteinhealth.eu θα βρείτε ό,τι χρειαστείτε για τις καθημερινές σας ανάγκες.