Μεσόμορφος Τύπος Σώματος
News

Μεσόμορφος – Τύπος Σώματος

Αποφασίσατε να αλλάξετε τη ζωή σας, τις συνήθειες σας, το σώμα σας, για έναν από τους πολλούς πιθανούς λόγους. Το μεγάλο σημείο που πρέπει να καταλάβετε είναι – πώς να ξεκινήσετε. Τι πρέπει να γνωρίζετε. Πώς διαχειρίζεστε την εκπαίδευση και τη διατροφή όταν είστε απόλυτα αρχάριος.

Λοιπόν, Το  PROTEINHEALTH σας πάει μια βόλτα στον μεγάλο κόσμο της εξέλιξης και της βελτίωσης του σώματος. Απλά να είστε προσεχτικοί και αφήστε το πάθος να σας απογείωση.

Το σημαντικό σημείο που πρέπει να γνωρίζετε είναι η ύπαρξη τύπων σώματος – γιατί όλοι δεν έχουμε το ίδιο  σώμα. Υπάρχουν τρεις τύποι σώματος και γνωρίζοντας τον  σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε καλύτερα τη διατροφή σας και το πρόγραμμα άσκησης και να θέσετε ρεαλιστικούς, εφικτούς στόχους.

Μεσόμορφος

Ο μεσόμορφος τύπος σώματος, διακρίνεται από το μεγάλο άνοιγμα των ώμων και από τη στενή μέση. Έχει ικανοποιητικά επίπεδα μυϊκής μάζας και είναι ικανός να αποθηκεύει ενέργεια (λίπος, μύες).

Η ανταπόκριση του στη άσκηση είναι εξαιρετική, κάτι που σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτής της κατηγορίας μπορεί εύκολα να αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση και να «χτίσει» το σώμα του.

Από τη διατροφική σκοπιά, ο μεσόμορφος τύπος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το βάρος του. Τρώει – παχαίνει, δεν τρώει – αδυνατίζει. Μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να τον κρατήσει στα φυσιολογικά επίπεδα σωματικής σύστασης.

Θα βοηθούμε τον μεσομόρφο με: